Selvbetjent bibliotek (Meråpent)

Tilgang til biblioteket når ikke bibliotekarene er til stede.

Oppgrader bibliotekkortet ditt til et adgangskort som du kan bruke på alle avdelingene kl. 7-23 hver dag, også på helligdager.

For å få tilgang må du lese og signere en meråpent-kontrakt. Voksne kan legitimere seg og signere i biblioteket eller med BankID i Bibliofil-appen. Ungdom mellom 15 og 18 år må ha med foresatt og signere i biblioteket eller få foresatt til å signere i Bibliofil.

Hvordan låse seg inn?

Med aktivert lånekort, skanner du dette i adgangspanelet. Du kan bruke både plastkort eller digitalt lånekort gjennom Bibliofil-appen. Tast pinkoden tilhørende kortet ditt. Vent på at døra går opp eller klikker. 

Hva signerer du på?

Når du signerer kontrakten lover du, blant annet, at du ikke slipper inn andre, unntatt barn du har ansvar for, at du følger ordensreglene og informeres om at det er videoovervåking i lokalet. Hele kontrakten finner du i linken under.

Last ned kontrakt for meråpent bibliotek (PDF, 95 kB)

Ta med utfylt kontrakten til din nærmeste bibliotekavdeling for oppgradering av ditt lånekort eller signer med BankID under Min side -> Min profil i Bibliofil.

Du må sette deg inn i brannrutiner på det biblioteket du skal besøke i meråpent-tid, og det forventes at du følger ordensregler og utlånsregler.