Hva skal jeg lese nå?

Lær om de ulike metodene du kan bruke for å finne noe nytt å lese.

Bibliotekets anbefalinger

Anbefalinger skrevet av bibliotekets ansatte er samlet på nettsiden vår under anbefalinger. Her finner du anbefalinger om bøker, film, spill og annet. I tillegg ligger det inne anbefalingslister i Bibliofil der bibliotekarene har funnet fram et lite utvalg bøker i forskjellige kategorier. Vi stiller også ut anbefalte bøker på biblioteket. Se etter bøker merket med "Denne bør du lese".

Bokfriminuttet

Bokfriminuttet er en podcast med lesetips til barn i barneskolealder. Hvert lesetips tar bare et par minutter.

Hva leser du nå? - arrangement

Hør andre fortelle om hva de har lest i det siste, og del hva du selv har lest. Leseglade samles for en uformell samtale om bøker. På biblioteket i Kopervik mellom kl. 13.00 og 14.30 den andre, tredje og fjerde mandagen i måneden og på avdelingen i Skudesneshavn mellom kl. 11.00 og 12.30 den andre, tredje og fjerde torsdagen i måneden.

Nye bøker

Vi stiller fram de nyeste bøkene godt synlig i biblioteklokalet. I tillegg har Bibliofil en liste med "Nyeste titler" som oppdateres automatisk.

Populære bøker

Du kan finne en oversikt over mest vist i det siste og nylig innlevert for å se noe av det som har vært populært i det siste. I tillegg kan du se hva som har blitt mest reservert av voksenbøker, ungdomsbøker og barnebøker.