Filmanbefalinger

Forside Violent Night. Julenisse som har sukkerstang i munnen som en pipe og holder en blodig slegge. - Klikk for stort bilde

Violent night

Anbefaling fra bibliotekar: 

Julenissen har et vanskelig forhold til julegaveutleveringen…og bortskjemte barn. Den årlige utleveringen går ikke etter planen, da en kriminell bande forsøker å overta formuen til familien Lightstone. Men «Santa», som har en fortid som blodtørst viking, vet råd – med litt hjelp fra lille Gertrude!

Britt Helen anbefaler denne filmen til de som ønsker en actionfylt julefilm med mye humor, og litt blod, og til deg som liker «Alene Hjemme», «Die Hard-filmene» og «Bad Santa».

Tilgjengelig på DVD og Blu-ray.

Lån DVD Lån Blu-ray

Forside filmcover. Mann og dame går mot oss. Dame med opprevet kjole og mannen med sovepute rundt halsen. Begge ser litt forvirret ut og i bakgrunnen er en gammel ruin. - Klikk for stort bilde

The lost city

Anbefaling fra bibliotekar: 

Når en forfatter og en forsidemodell blir kidnappet og slengt uti en jungel på skattejakt, da kan det bare bli gøy.

Hege anbefaler denne filmen for de som vil ha en gøyal komedie med mange kjente fjes og spenning. Og hun anbefaler den kanskje ekstra mye til alle som selv har prøvd å skrive en romantisk scene.

Tilgjengelig på DVD og Blu-ray.

Lån DVD Lån Blu-ray

Forside Knives Out. Gruppebilde av de som er med i rollene deres. - Klikk for stort bilde

Knives out

Anbefaling fra bibliotekar: 

En 85-årsdag blir omgjort til mordetterforskning da midtpunktet blir funnet død morgenen etter. Et fargesprakende og underholdende "lukket rom"-mysterium i Agatha Christies stil.

Gjertrud anbefaler filmen til deg som liker spesielle karakterer og mysterier.

Tilgjengelig på DVD og Blu-ray.

Lån DVD Lån Blu-ray