E-bøker og e-lydbøker (Allbok)

I Allbok får du tilgang til å låne gratis over 14000 e-bøker og e-lydbøker, på mobil, nettbrett/iPad og PC/Mac.

Allbok lastes ned fra App Store, Google Play eller fra nettleser på allbok.no

Allbok er en app for å låne og lese e-bøker og e-lydbøker du har lånt i ditt lokale bibliotek og e-bøker du har kjøpt i norske nettbokhandler! Det krever at du har brukt samme e-postadresse når du har laget en konto.  Spørsmål om Allbok besvares på Allbok sin supportside.

Hvordan?

Opprett en bruker i Allbok, plott inn lånekortnummer og pin, og du får tilgang til utvalget i det biblioteket/bibliotekene låneren er tilknyttet. Når du har opprettet konto og registrert ditt lånekort, vil utvalget av e-bøker og lydbøker i det biblioteket du er tilknyttet vises i Allbok.

Har du ikke lånekort?

Klikk deg inn på: karmoy.bib.no eller last ned Bibliofilappen for å få Nasjonalt lånekort, logg inn med ID-porten og følg anvisningene. Du vil nå få et digitalt lånekort som du kan bruke i flere tjenester. Du kan også ordne nasjonalt lånekort ved å klikke her.

Hva kan jeg lese i Allbok?

E-bøker lastes ned første gang du trykker «Les». Lydbøker strømmes inntil du velger «Gjør tilgjengelig uten nett» og laster ned. Slik kan e-bøker/lydbøker leses uten internettilgang. I tillegg til å lese lånte bøker, er et utvalg norske nettbokhandler er koblet til Bokbasens digitale tjenester, slik at du óg kan kjøpe bøker og lese i Allbok. Bokbasen tar vare på bøkene du kjøper i en bokhylle i Bokskya slik at du alltid har bøkene dine trygt samlet på ett sted – dersom du bruker samme e-postadresse alle stedene.

Forhandleroversikt:
Adlibris.no
Allvit.no
Ark.no
Bokkilden.no
Bokklubben.no
Ebok.no
Norli.no
Tanum.no

Lydbokforlaget.no (Aschehoug lydbøker)
Aschehoug.no (forlagets e-bøker)

Lag en Bokskya-konto (med samme e-postadresse som i Allbok) så vil du få tilgang til å lese alle bøkene du har i Bokskya i Allbok. Bøkene vil automatisk dukke opp under «Mine bøker» så snart din Bokskya-konto er registrert. Se support.allbok.no for å finne ut mer om dette.