Den store fotballboka (2021) av Mundial

Alt du har lyst til å lære om fotball!

Denne store, forlokkende fargerike boken bør gå rett til hjertet på alle fotballfans. Boken presenterer grunnleggende fakta om fotball- og fotballkultur og serverer i tillegg diverse knask  som “Fotballsko før og nå”, “Ballens utvikling”, “De beste spillerne”, “Trenere og formasjoner”, for ikke å glemme “Frisyrene”. Boken passer både for deg som er rutinert fotballspiller, fotballinteressert eller for  nybegynnere som vil lese seg opp på fotballkultur og fotballtriks.

Boken har en rekke steg for steg-instruksjoner basert på de beste spillernes sterkeste sider, som for eksempel “Unngå offsidefellen som Fernando Torres” eller “Hvordan få til det perfekte førstetouchet som Dennis Bergkamp”.

Lån Den store fotballboka på Karmøy folkebibliotek, og lytt til vår omtale av den i vår podcast Bokfriminuttet.

(P.S. Mundial er et fotballmagasin).