“God natt Herr Dukkeman” figurteater

Skromlehjulet figurteater og Herr DukkemannForestilling for barn fra 4 år og oppover

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han tenker på mye rart. Noen ganger vet han ikke helt om han drømmer eller om han er våken. Skulle han hatt en god venn?

I forestillingen «God natt Herr dukkemann» tar Skromlehjulet Figurteater opp aktuelle tema som vennskap og ensomhet, fantasi og drømmer. Publikum får oppleve en forestilling som utføres av 2 dukkespillere hvor det ordløse språket er fortellerformen. Figuren kommuniserer direkte til publikum med sitt følsome kroppsspråk. Publikum skal oppleve en poetisk komedie støttet opp av utsøkt lyd og vakre bilder.

Skromlehjulet Figurteater er en av de få eksisterende friteatergruppene i Rogaland med spesialkompetanse innenfor figurteater. De har opptrådt i den kulturelle skolesekken landet rundt, DNS i Bergen, barnehager, institusjoner, private fester, nasjonale og internasjonale festivaler.

Skromlehjulet Figurteater har vunnet flere priser for sine ferdigheter og blir invitert til festivaler verden rundt. De jobber med et visuelt teateruttrykk hvor skuespill og dukkeanimasjon sammen med lys, lyd, musikk og bilder er det sentrale. Ofte tar de utgangspunkt i kjent tekster som de dramatiserer, bearbeider og omskaper til teater. Varighet 40 min.

Arrangementet er gratis, men det er begrenset antall plasser. Løs gjerne ut en gratisbillett i TicketCo for å sikre deg plass.

Gjeldene smittevernregler vil bli fulgt.