Julegaveinnsamling 2022

Julegaveinnsamling
Wenche Thomassen, Godhetssentralen og Elisabeth Paulsen, Karmøy folkebibliotek.

Tradisjonen tro vil Karmøy Folkebibliotek være med å samle inn julegaver også i år. I godt selskap starter vi, i samarbeid med Frelsesarmeen i Kopervik, Godhetssentralen, Familiekirken Saron og Connect Nord Karmøy, innsamlingen 21. November 2022.  
 
Med ferdigpyntet juletre og stor takknemlighet, vil vi da stå klare for å ta imot gaver fra alle som har mulighet til å bidra i årets innsamling.  
 
Gavene kan leveres til alle filialer i Karmøy Folkebibliotek under våre betjente åpningstider. Mer info om bibliotekets adresser og åpningstider kan du finne Her.  
 

Praktisk info til de som ønsker å gi julegaver:  
 
Vi kan kun ta imot gaver som er nye. Godhetssentralen tar seg av innpakkingen og fordelingen av gavene, så de trenger ikke å pakkes inn; men vi setter pris på om dere ønsker å gi innpakningspapir i tillegg til gavene.  
 
Vi tar gledelig imot gaver til alle aldersgrupper, og setter stor pris på bidrag til de yngste.  
 
Noen tips til gaver som kan glede er søtsaker, hygieneprodukter som deodorant, parfyme, eventuelle gavesett med hygieneprodukter, brettspill til familier og sportsartikler, som for eksempel frisbeegolf, fotball osv.  

Innleveringsfrist for å levere julegavene er 14. desember. Gavene vil da hentes og fordeles av Godhetssentralen og Frelsesarmeen, som også samarbeider med Heart Skudeneshavn, Godhet Vea, Håpets Havn og Connect Nord Karmøy.  
 
Stor takk til alle som har mulighet og ønske om bidra til andres juleglede. Vi gleder oss til å møte dere!