Julegaveinnsamling 2021

Juletre illustrasjon
Julegaveinnsamlingen 2021, et samarbeid mellom Karmøy folkebibliotek, Frelsesarmeen i Kopervik og Godhetssentralen – Familiekirken Saron, Åkra

Det har blitt en tradisjon for oss som jobber på biblioteket, å hjelpe til med å samle inn julegaver. Vi setter frem juletreet og håper at givergleden er like stor i år som tidligere år.

Viktig å vite. Julegavene må være nye og ikke pakket inn. Innpakkingen av gavene er det de på Godhetssentralen som gjør, send gjerne med julegavepapir.
I år er det aller størst behov for gaver til ungdommer og voksne, men gaver til alle aldersgrupper er velkomment. Forslag til gaver: Tørrvarer og hermetikk, søtsaker, undertøy, hygieneprodukter, brettspill, sportsartikler som f.eks frisbee.

Innleveringsfrist:
Tirsdag 14. desember, på alle avdelingene til Karmøy bibliotek. Her finner du adresser og åpningstidene.
Gavene må leveres i betjent åpningstid, biblioteket tar ikke ansvar for gaver som blir levert i Meråpent bibliotek.

Årets julegaveinnsamling er et samarbeid mellom Karmøy folkebibliotek, Frelsesarmeen i Kopervik og Godhetssentralen – Familiekirken Saron.
Godhetssentralen og Frelsesarmeen fordeler gavene før jul. De har flere samarbeidspartnere som Heart Skudeneshavn, Godhet Vea og Håpets havn.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med en av organisasjonene.