Vi lager visir!

Ved bruk av en 3D printer har vi deltatt i et nasjonalt dugnagsprosjekt, hvor vi 3D-printer og lager visir til utdeling. Disse er primært tiltenkt helsevesenet, men andre kan også få hvis vi har tilgjengelig.
Visirene er ikke sterilisert etter medisinske krav. Vi spriter de, og håndterer de minst mulig og har generelt god håndhygiene når vi holder på med produksjonen.

Hvis dere ønsker visir, send oss en mail til bru@karmoy.kommune.no med informasjon om hvor mange dere trenger og gjerne et telefonnummer som vi kan nå dere på. Når visirene er klare får dere beskjed og kan hente de på biblioteket i Kopervik.

Dette visiret er laget som en dugnadsinnsats der deltakere gjør innsats etter beste evne. Det er ikke sterilisert etter medisinske krav, og har heller ingen formelle godkjennelser annet enn positive tilbakemeldinger fra brukere. Effekten av ulike former for desinfiseringer er ikke verifisert. Visiret er laget for utskiftning av beskyttelsesarket, men burde brukes etter deres egne retningslinjer. Visiret tas i bruk på eget ansvar