#minskissebok – husk innleveringsfristen 31. august!

Sist oppdatert 18. august 2020 12:15

Nå nærmer innleveringsfristen seg – og vi har fine premier klare!

I samarbeid med EU-prosjektet Read On har vi i sommer delt ut massevis av skissebøker til ungdommer i Karmøy kommune. Den skal fylles med tekst, tegning, maling, foto, collage og andre kreative uttrykk mellom 7. mai og 31. august. Det kan lønne seg – sjekk ut premiene:

Gavekort på Elkjøp/500 kr, fire gavekort på Karmøy kino på 260 kr. hver og to gavekort på pizzabakeren på 400 kr. hver. Vi trekker helt tilfeldig blant dere som leverer inn #minskissebok.

Delekultur

#minskissebok startet med kick-off torsdag 7. mai med inspirasjons- og tegnekurs med Martin Mentzoni live på vår Facebook-side. Videoen er fortsatt tilgjengelig her! Vi har et lite knippe skissebøker igjen på hovedbiblioteket i Kopervik, dersom du vil slenge deg på i siste liten. Alle skissebøker som leveres inn vil registreres i vår katalog og settes på hyllen til utlån som en vanlig bok, så kan andre se hva du har laget. Er #minskissebok er et av vårens mest spennende prosjekt om kunst, identitet, kreativitet, ytringsfrihet og delekultur? Følg med her og på vår Facebook-side for nyheter om #minskissebok.

Martin Mentzoni

Read On