#minskissebok – for alle ungdomsskoleelever

Sist oppdatert 31. januar 2020 08:20

I samarbeid med EU-prosjektet Read On inviterer vi ungdomsskoleelever i Karmøy kommune til å delta på #minskissebok, hvor inntil 500 elever får låne hver sin blanke A5 skissebok, som de skal fylle med tekst, tegning, maling, foto, collage og andre kreative uttrykk mellom 2. mai og 31. august.

#minskissebok leveres så til oss på Karmøy folkebibliotek, registreres i vår katalog og settes på hyllen til utlån for alle som vil se hva du og andre har laget. Underveis blir det kreative verksteder for de påmeldte.

Er du ungdomsskoleelev i Karmøy kommune? Bli med på vårens mest spennende prosjekt om kunst, identitet, kreativitet, ytringsfrihet og delekultur.

Vi besøker ungdomsskolene med mer informasjon når det nærmer seg oppstart. Følg med her på vår hjemmeside og på Facebook.

Read On