Julegaveinnsamling 4. november – 12. desember

Sist oppdatert 1. november 2019 15:55

Karmøy folkebiblioteks tradisjonsrike juleboktre blir satt opp hvert år i biblioteket i Kopervik. Byggeklossene er gamle grønne bøker som har blitt kassert.

Nå er det snart jul igjen og vi forsetter tradisjonen med å samle inn gaver for Frelsesarmeen i Kopervik. Frelsesarmeen kommer og henter gavene som har kommet inn, og fordeler videre til de som har søkt om hjelp. Gaven må være ny og den trenger ikke å være pakket inn. I år er det størst behov for gaver til barn og unge i alderen 10-18 år, men det er selvfølgelig kjærkomment med gaver til andre aldersgrupper også. Har du har lyst og mulighet til å gi en gave men aner ikke hva du skal gi? Frelsesarmeen har også behov for å få tørrvarer og hermetikk, husholdningsartikler som shampoo/balsam og dusjsåper.

Vi er imponerte og takknemlige over givergleden til innbyggerne i Karmøy kommune, og alle nye gaver mottas med takk.

Du kan levere på alle avdelingene våre i betjent åpningstid, fra mandag 4. november til torsdag 12. desember.

Vi har ulike åpningstider på hovedbiblioteket i Kopervik og avdelingene i Skudeneshavn, Åkrehamn og på Norheim. Du finner åpningstidene våre på hovedsiden. Bare trykk på logoen vår på toppen av siden så kommer du til hovedsiden vår.