Lesekonkurranse for deg mellom 13 og 19 år: SILKeLions!

Les deg til kule premier og backstagepass på SILK!

Fra 1. juni til 5. oktober kan du som går i 8. klasse og ut videregående være med i sommerens lesekonkurranse for ungdom.
Hent leseskjema i biblioteket, les 10, 20 eller 30 bøker i konkurranseperioden, og vær med i trekningen om fine premier.

Det er både kjekt og lurt å lese om sommeren – da mister du ikke den lesekompetansen du har jobbet hardt for i løpet av skoleåret. I tillegg åpner lesingen opp for nye verdener. Enten du skal reise i sommer eller ei – en god bok kan være godt selskap.

Det er lov å lese bøker, tegneserieromaner, lytte til lydbøker, podcaster o.l. som en del av konkurransen.

I november arrangeres Skudeneshavn Internasjonale Litteraturfestival (SILK). Den ene premien er backstagetilgang med en av de kjente navnene som gjester festivalen – mer info om kommer etter hvert. I fjor var det komiker, programleder og forfatter Knut Nærum man fikk møte. Hvem blir det i år …?

Silkelions

Lesetips!

Vi håper du blir med. Vi har bøker og lesetips til dere.

For de yngre

Har du en lillesøster eller lillebror som også hadde likt å være med i lesekonkurranse? Tips dem om Sommerles og lag en profil hjemme sammen med foresatte. Sommerens familieprosjekt er sikret! Lykke til.