Bibliofil i ny versjon!

Sist oppdatert 4. juni 2019 11:50

Bibliofil logoBibliofil er nå ute i ny drakt, og mandag 3. juni gikk Karmøy bibliotek over til den nye løsningen. Både appen og webløsningen har blitt oppgradert. Det betyr helt nytt design, men de samme gode funksjonene:
Lett å finne fram til bibliotekets tjenester.
Full tilgang til søk, reservering og lånersider.
I tillegg har du digitalt lånekort som du kan bruke på alle våre automater og i skranken.

Enklere blir det ikke.

Appen er laget for mobiltelefoner og nettbrett med nyere versjoner av Android og iOS.

Dette er helt nytt:
Pålogging med PIN-kode er fortsatt mulig, men dersom du ikke har PIN-kode fra før, eller du har glemt din PIN-kode, vil det heretter være passord som gjelder på alle våre nettbaserte tjenester.

Du vil fortsatt trenge PIN-kode når du bruker utlånsautomatene og meråpent bibliotek. PIN-kode brukes også på nasjonale tjenester som feks Filmbib.

Slik gjør du:
Bibliofilappen henter du i Google play eller App Store.
Start opp appen, velg bibliotek og logg inn på vanlig måte med ditt lånernummer/e-post og PIN-kode/passord.

Har du spørsmål? Eller ønsker du hjelp til å komme igang? Spør oss neste gang du er innom, og få biblioteket rett i lomma du også.