Vinterferien på biblioteket i Kopervik

Sist oppdatert 12. februar 2019 15:09

I uke 9 er det vinterferie, og det er ingen grunn til å sitte hjemme og kjede deg! På biblioteket skjer det masse gøy. Alt er gratis, og du kan lære nye ting sammen med oss. Kanskje noen av de tingene du har hjemme kan bli redesignet og fiffet opp ved å sette på et nytt trykk, eller kanskje du kan fikse noe som er ødelagt ved å printe ut deler i 3D?

Det blir også sjakkturnering – her er det bare å møte opp. Lær deg reglene på forhånd og øv litt, så er du klar. Vi har sjakkbøker dersom du trenger hjelp til å komme deg i gang.

I tillegg kan du som vanlig låne bøker, filmer, lydbøker, brettspill, spille Xbox, Playstation eller bare henge. Biblioteket er et fint sted å være.

Mandag 25. februar kl. 16:00 – 18:30: Workshop i vinylkutting.

Lær deg å designe trykk i vinyl som kan festes på tøy eller «dippedutter» (det er en fordel om tøy har vært vasket). Ta med Laptop, mus og lader, og det du vil feste vinyl på. Vi hjelper deg i gang.

Bindende påmelding til bru@karmoy.kommune.no. Alder: 15 – 100 år. (Se silhouettedesignstore.com for mer inspirasjon). Gratis!

Tirsdag 26. februar kl. 15:30 – 19:00: Sjakkturnering for barn og voksne.

Spiller du sjakk? Vi huser turnering, og det er bare å møte opp dersom du vil delta.  Gratis!

Onsdag 27. februar kl. 11:00 – 14:00: Workshop i 3D-print, UNGDOM.

Lag figurer for vår Ultimo 3D-printer. Ta med Laptop, mus og lader (fordel å ha nettleserne Google chrome eller firefox).

Bindende påmelding til bru@karmoy.kommune.no. Alder: 9 – 15 år. Gratis!

Torsdag 28. februar kl. 16:00-18:30: Workshop i 3D-print, VOKSEN.

Bindende påmelding til bru@karmoy.kommune.no. Alder: 13 – 100 år. Gratis!

Fredag 1. mars kl. 11:00 – 14:00: Fuglekassebygging.

Ved å henge opp en fuglekasse kan du hjelpe småfuglene. Vi inviterer til fuglekassesnekring sammen med Naturvernforbundet Rogaland, som tar med byggesett. Passer for barn opp til ca. 12 år og små barn sammen med voksne. Ingen påmelding, det er bare å møte opp i barneavdelingen i Kopervik. Én kasse per familie. Det blir også andre aktiviteter om fugler. Kom, det er gratis!